4K
Mød os på Facebook

SE FODBOLD VM I 4K/Ultra HD

Under VM-slutrunden i Rusland får medlemmer af Nr. Broby Antenneforening mulighed for at følge det danske landshold i knivskarp 4K/Ultra HD-kvalitet.

 

Når Danmark indleder sin femte VM-slutrunde i Saransk mod Peru lørdag 16. juni kan medlemmer med den nye 4K tv-boks og et tv, der understøtter 4K/Ultra HD, følge opgøret i den skarpeste billedkvalitet nogensinde.

 

Alle VM-kampe i Rusland, som sendes på TV 2, bliver sendt i den nye Ultra HD-kvalitet, som er ni gange skarpere end almindelig HD. Herudover vil kampene blive vist i High Dynamic Range (HDR), som giver ti gange højere dynamik i gengivelsen.

 

Det bliver altså en helt særlig tv-oplevelse, hvor det – foruden skarpe billeder af selve fodboldkampen – er muligt at se tydelige ansigter på både spillere og publikum. Samtidig vil den meget høje dynamik i HDR sikre fuld billedoplevelse af spillet i både skygge og fuld sol.

 

Den midlertidige 4K/Ultra HD-kanal er etablereret i et samarbejde med TV 2. Det er derfor kun kampene fra TV 2, og altså ikke de kampe som sendes på DR, man kan se her. I forhold til det danske landshold drejer det sig i første omgang om kampene mod Peru og Australien, mens kampen mod Frankrig sendes på DR.

 

4K/Ultra HD-kanalen bliver tilgængelig for alle medlemmer med den nye 4K tv-boks, men for at kunne se VM i 4K skal man også have et tv, der understøtter Ultra HD.

 

Man kan finde 4K/Ultra HD-kanalen på tv og tv-boks et stykke tid inden VM går i gang, men der vil kun blive sendt live, når TV 2 sender VM-kampe fra Rusland.

 

Der er ikke ekstra betaling for at få adgang til Ultra HD-kanalen.

 

 

KONTAKT

ADRESSE

Nr. Broby Antenneforening

v/formand John Duch

Søbjergvænget 78

5672 Broby

 

Tlf. 6263 2362

formand@nbanet.dk

INDSTIL DIT TV

yousee.dk kan du finde vejledninger til at indstille dit tv.

 

Hvis du har brug for hjælp til at indstille dit tv, kan du kontakte Claus Larsen - IT Solutions (tlf. 2579 3676), der for en fast pris af 250,- kr. (pr. tv) kan indstille dit tv.

Teknisk ansvarlig

Mogens Hansen

Tlf. 6263 1653 / 4098 8203