YouSee Tv-boks
Mød os på Facebook

Bliv medlem

nu og få del

i alle

fordelene!

DU KAN FÅ EN YOUSEE TV-BOKS - KVIT OG FRIT

Som medlem af Nr. Broby Antenneforening har du fra 1. september 2017 helt nye tv-muligheder. Bestyrelsen har besluttet at give en gave til alle medlemmer af foreningen nemlig, én YouSee Tv-boks i 3 år – helt kvit og frit.

 

Vi gør klar til fremtidens bredbånd i vores kabelnet

Nr. Broby Antenneforening har indgået en attraktiv aftale med YouSee, så vi nu kan løfte bredbåndsoplevelsen for alle vores medlemmer. Vi streamer allerede på livet løs, og i fremtiden vil efterspørgslen efter højere hastigheder stige. Derfor opgraderer vi inden længe bredbåndsforbindelsen, så alle i Nr. Broby Antenneforening kan bestille lynhurtige forbindelser. Men det er ikke kun medlemmer, der køber høje bredbåndshastigheder på op til 1.000 Mbit, som vil få glæde af fremtidens kabel-tv-net. Alle vil opleve mere stabile forbindelser og højere billedkvalitet på tv.

 

Nr. Broby Antenneforening betaler for lejen af tv-boksen

Aftalen med YouSee, om at de betaler for opgraderingen af kabelnettet, ønsker bestyrelsen i Nr. Broby Antenneforening, skal komme vores medlemmer til gode. Derfor kan du de næste 3 år få glæde af en YouSee’s tv-boks. Hvor tv-bokslejen betales af Nr. Broby Antenneforening. Det koster altså ikke noget for dig at tilvælge en tv-boks.

 

YouSee tv-boksen

Med tv-boksen får du adgang til en masse funktioner, der gør tv-guider og faste sendetider overflødige.

 

· Gå i tv-arkiv og find de programmer, du gik glip af. Du finder langt de fleste programmer i flere dage

 

· Sæt et program på pause, hent en kop kaffe, og start programmet igen, når du er klar

 

· Optag dine yndlingsprogrammer, og se dem, når det passer dig

 

· Start programmer forfra, hvis du falder over noget, der allerede er gået i gang

 

Er du vild med film og serier? Så kan du nemt vælge at få adgang til Netflix, HBO Nordic, Viasat Film og C More direkte via tv-boksen. Læs mere på yousee.dk (link til yousee.dk/boks)

 

Det er nemt at komme i gang med tv-boksen

Du behøver hverken et nyt tv eller en anden tv-pakke for at se tv på en ny måde. Du skal bare koble den lille tv-boks til dit tv. Det er helt enkelt og tager kun et øjeblik – og så er det dig, der er programchefen. Dog kræver tv-boksen, at du har tv-signal fra Nr. Broby Antenneforening samt internetadgang.

 

Fra 1. september 2017 kan du bestille din YouSee tv-boks

Kom ned og prøv boksen i din nærmeste YouSee butik. Hvis du kan lide den, kan du få en boks med dig hjem med det samme. Du kan også bestille en boks direkte på 70 70 40 70. YouSee sidder klar ved telefonerne mandag-torsdag fra kl. 8.00 til 17.30 og fredag fra kl. 8.00 til 16.30.

 

Bemærk! Har du allerede i dag en af de nye YouSee tv-bokse, vil du få ændret din abonnementsaftale, så du fra den 1. september 2017 får abonnementet på tv-boksen til 0 kr.

KONTAKT

Teknisk ansvarlig

Mogens Hansen

Tlf. 6263 1653 / 4098 8203

Kasserer

Vagn Grønkjær

Tlf. 5380 4268

 

 

 

ADRESSE

Nr. Broby Antenneforening

v/formand John Duch

Søbjergvænget 78

5672 Broby

 

Tlf. 6263 2362

formand@nbanet.dk

INDSTIL DIT TV

yousee.dk kan du finde vejledninger til at indstille dit tv.

 

Hvis du har brug for hjælp til at indstille dit tv, kan du kontakte Claus Larsen - IT Solutions (tlf. 2579 3676), der for en fast pris af 250,- kr. (pr. tv) kan indstille dit tv.