Bland Selv
Mød os på Facebook

BLAND DIN HELT EGEN PAKKE MED TV OG STREAMING

Nr. Broby Antenneforening har i dag 3 tv-pakker:


Grundpakke med 26 kanaler, Mellempakken med 36 kanaler og Fuldpakken med 62 kanaler


Grundpakken giver dig de første 26 kanaler


Uanset hvilken Bland Selv-pakke du vælger, skal du have en Grundpakke. Med Grundpakken får du:


* 26 faste tv-kanaler


* Fri adgang til masser af film, serier, dokumenterer og børneprogrammer


* Adgang til eksklusiv underholdning, som du kan se før alle andre


* Adgang til det hele på mobil, tablet og pc


Med Bland Selv kan du


* Vælge en Mellepakke med Bland Selv med 10 point eller en Fuldpakke med Bland Selv med 36 point til at blande for.


* Selv blande din tv-pakke, hvor en tv-kanal = 1 point. En streamingtjeneste = 3-6 point


* Otte streamingtjenester at vælge imellem: HBO Nordic, Viasat Film inklusive Viaplay, Dansk Filmskat, C More, Min Bio, Disney Channel XTRA, National Geographic+ og Nick+


Udskift dine tv-kanaler og streamingtjenester når det passer dig


Det bedste ved Bland Selv er næsten, at du kan skifte indholdet i din tv-pakke ud, lige når det passer dig. Både via tv-boksen, tv.yousee.dk og YouSee Tv & Film-appen.


Dine ændringer slår igennem inden for få minutter, og senest inden der er gået en time. De tv-kanaler og streamingtjenester du har valgt, kan udskiftes igen efter 30 dage.


Prisen på Bland Selv-pakker, er den samme, som prisen på vores faste Mellem- og Fuldpakke.


NB. Når du skifter til Bland Selv fra en af de faste tv-pakker (Mellempakke eller Fuldpakke) vil der være en engangsudgift på 300 kr. for et pakkeskift, da filteret i standeren ved vej/skel skal skiftes.


Du skal være opmærksom på, at det kræver fx en YouSee Tv-boks eller et YouSee Kort inkl. en kortlæser til hvert tv, du vil se Bland Selv-indholdet på. Med en Bland Selv-pakke kan du stadig se tv-kanalerne fra Grundpakken uden at bruge boks eller kort og kortlæser på hvert tv.


Sådan vælger du en Bland Selv-pakke Hvis du vil skifte til Bland Selv, kan du lægge en bestilling på yousee.dk/pakke. Husk, at du skal indtaste din adresse med det samme på siden. Den skal du taste for at vores særlige Bland Selv-pakker vises. Du kan også få hjælp hos en YouSee-butik eller ringe på tlf. 7070 4070.Du kan få en YouSee Tv-boks - kvit og frit


Nr. Broby Antenneforening har indgået en attraktiv aftale med YouSee, Derfor opgraderer og ombygger vi i øjeblikket vores antenneforenings net, så alle i Nr. Broby Antenneforening kan bestille lynhurtige Gigabredbånds forbindelser. Aftalen med YouSee, betyder, at YouSee betaler for opgraderingen af kabelnettet, og det ønsker bestyrelsen i Nr. Broby Antenneforening, skal komme medlemmerne til gode. Som medlem af Nr. Broby Antenneforening har du derfor fra 1. september 2017 haft adgang til helt nye tv-muligheder. Bestyrelsen har besluttet at give en gave til alle medlemmer af foreningen nemlig, én YouSee Tv-boks i 3 år – helt kvit og frit. Tv-bokslejen betales af Nr. Broby Antenneforening. Det koster altså ikke noget for dig. Tv-boksen er gratis i perioden 1. september 2017 og frem til 31. august 2020. Fra 1. september 2020 skal der betales for boksen. dette gæder også for medlemmer, der evt. først bestiller en boks midt i perioden.


YouSee tv-boksen Med tv-boksen får du adgang til en masse funktioner, der gør tv-guider og faste sendetider overflødige.


* Gå i tv-arkiv og find de programmer, du gik glip af. Du finder langt de fleste programmer i flere dage


* Sæt et program på pause, hent en kop kaffe, og start programmet igen, når du er klar


* Optag dine yndlingsprogrammer, og se dem, når det passer dig


* Start programmer forfra, hvis du falder over noget, der allerede er gået i gang.


* Udskifte dine Bland Selv tv-kanaler og streamingtjenester direkte via en YouSee Tv-boks


Det er nemt at komme i gang Du behøver hverken et nyt tv eller en anden tv-pakke for at se tv på en ny måde. Du skal bare koble den lille tv-boks til dit tv. Det er helt enkelt og tager kun et øjeblik. Dog kræver tv-boksen, at du har tv-signal fra Nr. Broby Antenneforening samt internetadgang. Læs mere på


Bland selv i flere rum


Med en Bland Selv-pakke kan du stadig se tv-kanalerne fra Grundpakken uden at bruge boks eller kort og kortlæser på alle tv i huset.


Men for at se bland selv kanalerne du har valgt i mere en et rum, kræves der en tv-boks eller YouSee Kort og kortlæser, til hvert tv, som du vil se Bland Selv-indholdet på.


Her kan du læse mere om de muligheder du har for at vælge det udstyr der passer til dig.


KONTAKT

Teknisk ansvarlig

Mogens Hansen, tv@nbanet.dk

Tlf. 6263 1653 / 4098 8203


Kasserer (Indmelding/udmelding/økonomi)

Leif P. Thomsen, kasserer@nbanet.dk

Tlf. 6263 2106 / 4032 2850

ADRESSE

Nr. Broby Antenneforening

v/formand John Duch

Søbjergvænget 78

5672 Broby


Tlf. 6263 2362

formand@nbanet.dk

INDSTIL DIT TV

yousee.dk kan du finde vejledninger til at indstille dit tv.


Hvis du har brug for hjælp til at indstille dit tv, kan du kontakte Claus Larsen - IT Solutions (tlf. 2579 3676), der for en fast pris af 250,- kr. (pr. tv) kan indstille dit tv.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Læs mere
Godkend